NPC’er

Ailmon

Vildelvernes vismand, som holder til i vildelvernes lejr ved den Uendelige Sø. Han er meget gammel, og var blandt dem, der i sin tid nedkæmpede og indespærrede Izzareen – en elver, som i kampen mod orkerne gik rogue og blev til en lich. Han er ikke tilfreds med vores heltes medvirken til at slippe hende løs fra templet ved Dar Idgard, men har hidtil ladet dem slippe afsted med livet i behold.

Chudhomei “Chud” Raghthoknaar

Dragonborn. Vagt for Myantha. Vores helte kidnappede hende og udførte verdens mest kiksede forhør på hende. De har måske – måske ikke – overtalt hende til at være på deres side i en magtovertagelse…

Drathis Raghthroknaar

Dragonborn. Myantha’s bodyguard. Bror til Chudhomei “Chud” Raghthroknaar.

Crawk Buhgawk

Kenku rogue. Gladiator i The Bloody Knuckles. Kæmper sammen med Randall Watts. Tabte til Roraqx i dobbeltduel, hvor Mazzakeen meget tidligt gik ned.

Randall Watts

Menneske fighter. Gladiator i The Bloody Knuckles. Kæmper sammen med Crawk Buhgawk. Tabte til Roraqx i dobbeltduel, hvor Mazzakeen meget tidligt gik ned.

Tarlon Marinford

Halvelver. Vært på The Bloody Knuckles. Forretningsforbindelse/ansat hos Myantha

Sariandi Yinkalyn

Skovelver. Prostitueret i The Shining Window. Hendes stamme er udryddet. Ikke tilfreds med sit lod i livet.

Taylor Tallman

Menneske. Prostitueret i The Shining Window. Ikke specielt tilfreds med sit lod i livet.

Vanya Faerith

Højelver. Bordelmutter på The Shining Window. Forretningsforbindelse/ansat hos Myantha.

Fola Aratris

Bjergdværg. Innkeeper på The Rooster and the Bone. En af de uofficielle ledere i Port Balduran. Ikke på god fod med Myantha.

Sofia Taller

Menneske. Alkymist og indehaver af The Secret Soggy Lair.

Givrihilda Leadsunder

Bakkedværg. Skrædder i Port Balduran. Solgte Roraqx en rulle meget dyr tråd, som han siden gav til Nimue.

Elize Sunderland

Menneske. Håndværker i The Crafters Collective. Arbejder primært med at bygge buer.

Sorsasta Bryfina

Skovelver. Håndværker i The Crafters Collective. Arbejder primært i træ og ben. Hun hjalp Flin med at lave det fantastiske bangarang-våben, som Roraqx nu bruger.

Oliver Smith

Halvork. Smed i Port Balduran. Ikke på god fod med Myantha, som afpresser ham beskyttelsespenge.

Myantha Rose

Kromutter i The Swallowing Prophet, og chef i et ‘forsikringsselskab’. Nimue var nær kommet i klemme med en ret shady aftale for at få informationer om Nyxalia, men blev reddet af de af hendes venner, som er mere velbevandrede i kriminelle metoder.

Teya Slaite

Havnemester i Port Balduran. Hun er ikke for fin til at tage imod bestikkelse, når man gerne vil kaste et blik på passagerlisterne på indkomne skibe.

Lieutenant Emilia Clarick

Løjtnant i The Flaming Fist. Kom heltene til undsætning, og hjalp dem det sidste stykke vej til Port Balduran. Imponeret over deres evne til at overleve vildnisset, gav hun dem et åbent tilbud om at opsøge hende, hvis de skulle få brug for arbejde.

Wilcome Brownlock

Lightfoot halfling dreng, 14 år. Søn af Pepin og Engelberga Brownlock. Passager på The Nymph. Overlevede forliset, og blev hjulpet til Port Balduran af vores helte.

Pepin Brownlock

Lightfoot halfling, 54 år. Gift med Engelberga og far til Wilcome. Snedker. Passager på The Nymph. Overlevede forliset, og blev hjulpet til Port Balduran af vores helte.

Engelberga Brownlock

Lightfoot halfling, 41 år. Gift med Pepin og mor til Wilcome. Passager på The Nymph. Overlevede forliset, og blev hjulpet til Port Balduran af vores helte.

Ellena Rocke

Menneske, 25 år. Gift med Blake Rocke og mor til Hayden Rocke. Hun er gravid. Passager på The Nymph. Overlevede forliset, og blev hjulpet til Port Balduran af vores helte.

Hayden Rocke

Menneske, 2 år. Søn af Ellena og Blake Rocke. Passager på The Nymph. Overlevede forliset, og blev hjulpet til Port Balduran af vores helte.

Kaptajn Hiortre Horison

Bakkedværg, 216 år. Kaptajn ombord på The Nymph.

Bastey May

Halfling, 42 år. Kok ombord på The Nymph. Hun er en sej dame, som godt selv kan bære de tunge kasser ned i kabyssen, som hun styrer med kyndig og kærlig hånd. Hun gør en ære ud af, at alle har det godt og får nok at spise.

Master Gannara

Menneske, 67 år. Kvartermester ombord på The Nymph.

Lanna Peltoon

Menneske, 27 år. First mate ombord på The Nymph.

Felearn Faven

Vildelver, 330 år gammel. Vagt ombord på The Nymph

Alfie Graham aka Scary Cleric

Ukendt race og alder. Muligvis cleric.

%d bloggers like this: