NPC’er

Ailmon

Vildelvernes vismand, som holder til i vildelvernes lejr ved den Uendelige Sø. Han er meget gammel, og var blandt dem, der i sin tid nedkæmpede og indespærrede Izzareen – en elver, som i kampen mod orkerne gik rogue og blev til en lich. Han er ikke tilfreds med vores heltes medvirken til at slippe hende løs fra templet ved Dar Idgard, men har hidtil ladet dem slippe afsted med livet i behold.

Alfie Graham aka Scary Cleric

Ukendt race og alder. Muligvis cleric. Vi møder ham ombord på The Nymph på vejen til Anchorome, hvor alt tyder på at han overlevede forliset. Vi støder på ham senere ude i ørkenen mellem bjergene og Azdul Saz, hvor han ligesom ‘arkæologen’ Senia er på jagt efter Zavros Scepter.

Chudhomei “Chud” Raghthoknaar

Dragonborn. Vagt for Myantha. Vores helte kidnappede hende og udførte verdens mest kiksede forhør på hende. De har måske – måske ikke – overtalt hende til at være på deres side i en magtovertagelse…

Bastey May

Halfling, 42 år. Kok ombord på The Nymph. Hun er en sej dame, som godt selv kan bære de tunge kasser ned i kabyssen, som hun styrer med kyndig og kærlig hånd. Hun gør en ære ud af, at alle har det godt og får nok at spise.

Chiek

Ork, som vi befriede fra Lamias (sd) fangenskab i ørkenen. Tilfangetaget med orken Vanuk og lizzardfolkmanden, Thorth

Crawk Buhgawk

Kenku rogue. Gladiator i The Bloody Knuckles. Kæmper sammen med Randall Watts. Tabte til Roraqx i dobbeltduel, hvor Mazzakeen meget tidligt gik ned.

Drathis Raghthroknaar

Dragonborn. Myantha’s bodyguard. Bror til Chudhomei “Chud” Raghthroknaar.

Elize Sunderland

Menneske. Håndværker i The Crafters Collective. Arbejder primært med at bygge buer.

Ellena Rocke

Menneske, 25 år. Gift med Blake Rocke og mor til Hayden Rocke. Hun er gravid. Passager på The Nymph. Overlevede forliset, og blev hjulpet til Port Balduran af vores helte.

Emilia Clarick, Lieutenant

Løjtnant i The Flaming Fist. Kom heltene til undsætning, og hjalp dem det sidste stykke vej til Port Balduran. Imponeret over deres evne til at overleve vildnisset, gav hun dem et åbent tilbud om at opsøge hende, hvis de skulle få brug for arbejde.

Engelberga Brownlock

Lightfoot halfling, 41 år. Gift med Pepin og mor til Wilcome. Passager på The Nymph. Overlevede forliset, og blev hjulpet til Port Balduran af vores helte.

Ezekiel aka Zeke aka Lysbringeren

Leder af en oprørsgruppe i orkernes rige. Oprindeligt fra Faerun. Nyxalias (sd) rejsefælle. Charmerende og veltalende. Rejste sammen med Nyx gennem portalen i Dar Idgard til Gromez Khugh, hvor han kortvarigt var højvizir Uzuls fange, inden han stak af. Har ledt efter Nyx siden.

Læs mere om Nyx og Zeke her

Læs om hans rejse med Nyxalia gennem portalen i Dar Idgard her

Felearn Faven

Vildelver, 330 år gammel. Vagt ombord på The Nymph. Blev smidt ud af sin stamme af ukendte årsager

Fola Aratris

Bjergdværg. Innkeeper på The Rooster and the Bone. En af de uofficielle ledere i Port Balduran. Ikke på god fod med Myantha.

Gannara, Master

Menneske, 67 år. Kvartermester ombord på The Nymph.

Givrihilda Leadsunder

Bakkedværg. Skrædder i Port Balduran. Solgte Roraqx en rulle meget dyr tråd, som han siden gav til Nimue.

Hayden Rocke

Menneske, 2 år. Søn af Ellena og Blake Rocke. Passager på The Nymph. Overlevede forliset, og blev hjulpet til Port Balduran af vores helte.

Hiortre Horison, Kaptajn

Bakkedværg, 216 år. Kaptajn ombord på The Nymph. Gik ned med sit skib

Izzareen

Elverkvinde, som siden blev en lich dronning for at redde skovelvernes skove i krigen mod orkerne. Hendes indgangvinkel var at hvis nu alle døde, så ville ingen skade skovene, og hun blev derfor til lidt af et problem for både orkerne og elverne. De besluttede derfor at arbejde sammen og låse hende fast i en sarkofag i Dar Idgard, som derefter blev lukket ned. Fire store magikere bandt hende i sarkofagen: Melandrach, Saelihn, Lathlaeril og Ailmon (sd). Nekrotisk energi emmede ud af sarkofagen, så alle der døde på Dar Idgard-øen blev til zombier. Vores helte kom til at slippe hende fri, og er derfor ikke særligt gode venner med skovelverne og Ailmon nu. Izzareen er stadig derude et sted, og vi bliver nok nødt til at bekæmpe hende på et tidspunkt. Helst når vi har nået et væsentligt højere level…

Lamia

Løvedame med seriøse magiske evner. Vi mulede hende og hendes sjakaler i ørkenen mellem bjergene og Azdul Saz. Vi befriede hendes fanger: orkerne Vanuk og Chiek og lizardfolkmanden Thorth, samt et par stykker mere, som vi ikke talte med. Vi fandt ret meget loot i hendes lair.

Lanna Peltoon

Menneske, 27 år. First mate ombord på The Nymph.

Myantha Rose

Kromutter i The Swallowing Prophet, og chef i et ‘forsikringsselskab’. Nimue var nær kommet i klemme med en ret shady aftale for at få informationer om Nyxalia, men blev reddet af de af hendes venner, som er mere velbevandrede i kriminelle metoder. Venner med Lanna Peltoon

Nyxalia Farseer

Nimues datter. Ankom til Anchorome sammen med rejsekammeraten Ezekiel aka Zeke aka Lysbringeren (se denne) på jagt efter eventyr. Rejste gennem en portal i Dar Idgard uden for Port Balduran til orkernes land, hvorefter hendes skæbne er ukendt. Er muligvis i fangenskab hos højvizir Uzul. Monk – Way of Shadow.

Læs mere om Nyx og Zeke her

Læs hendes rejse gennem portalen i Dar Idgard med Zeke her

Oliver Smith

Halvork. Smed i Port Balduran. Ikke på god fod med Myantha, som afpresser ham beskyttelsespenge. Vi betragter ham som en ven.

Pepin Brownlock

Lightfoot halfling, 54 år. Gift med Engelberga og far til Wilcome. Snedker. Passager på The Nymph. Overlevede forliset, og blev hjulpet til Port Balduran af vores helte.

Randall Watts

Menneske fighter. Gladiator i The Bloody Knuckles. Kæmper sammen med Crawk Buhgawk. Tabte til Roraqx i dobbeltduel, hvor Mazzakeen meget tidligt gik ned.

Sariandi Yinkalyn

Skovelver. Prostitueret i The Shining Window. Hendes stamme er udryddet. Ikke tilfreds med sit lod i livet.

Senia

Elver. Arkæolog/gravrøver. Rejsefælle til Varus (Khilvins forsvundne ven). Er på jagt efter et artefakt kaldet Zavros Scepter, som Alfie Graham aka Scary Cleric også er efter. Vi redder hende i ørkenen, men hun forlader os senere (med én af vores ridedyr, the minx!)

Sjursjuk

Indehaver af Sjursjuks magiske shop i Azdul Sach.

Sofia Taller

Menneske. Alkymist og indehaver af The Secret Soggy Lair.

Sorsasta Bryfina

Skovelver. Håndværker i The Crafters Collective. Arbejder primært i træ og ben. Hun hjalp Flin med at lave det fantastiske bangarang-våben, som Roraqx nu bruger.

Tahik

Konsul og magibruger. Leder af borgen, hvorfra fangelejrene i orkernes rige styres. Vi nedkæmpede ham næsten i borgen, før han teleporterede væk.

Tarlon Marinford

Halvelver. Vært på The Bloody Knuckles. Forretningsforbindelse/ansat hos Myantha

Taylor Tallman

Menneske. Prostitueret i The Shining Window. Ikke specielt tilfreds med sit lod i livet.

Teya Slaite

Havnemester i Port Balduran. Hun er ikke for fin til at tage imod bestikkelse, når man gerne vil kaste et blik på passagerlisterne på indkomne skibe.

Thorth

Lizzardfolkmand, som vi befrier fra Lamias (sd) fangenskab i ørkenen. Tilfangetaget med orkerne Vanuk og Chiek.

Uznik

Ork, som tjener Lysbringeren (aka Zeke sd). Måske hans næstkommanderende? Er en del af modstandsbevægelsen mod Uzul.

Uzul, Højvizir

Spionchef for orkernes kejser. Nimue har en brevvekskling med ham gennem en diplomatpung. Han er meget interesseret i kort og informationer om den østlige del af Anchorome. Han holder Nyxalia fanget.

Vanya Faerith

Højelver. Bordelmutter på The Shining Window. Forretningsforbindelse/ansat hos Myantha.

Vanuk

Ork, som vi befrier fra Lamias (sd) fangenskab i ørkenen sammen med hans kammerater, orken Chiek og lizardfolkmanden Thorth. Han peger os i den rigtige retning mod Azdul Saz

Vasjuk

Uzuls talerør i Azdul Saz.

Wilcome Brownlock

Lightfoot halfling dreng, 14 år. Søn af Pepin og Engelberga Brownlock. Passager på The Nymph. Overlevede forliset, og blev hjulpet til Port Balduran af vores helte.

%d bloggers like this: