NPC’er

Sofia Taller

Menneske. Alkymist og indehaver af The Secret Soggy Lair.

Givrihilda Leadsunder

Bakkedværg. Skrædder i Port Balduran. Solgte Roraqx en rulle meget dyr tråd, som han siden gav til Nimue.

Elize Sunderland

Menneske. Håndværker i The Crafters Collective. Arbejder primært med at bygge buer.

Sorsasta Bryfina

Skovelver. Håndværker i The Crafters Collective. Arbejder primært i træ og ben. Hun hjalp Flin med at lave det fantastiske bangarang-våben, som Roraqx nu bruger.

Oliver Smith

Halvork. Smed i Port Balduran

Myantha Rose

Kromutter i The Swallowing Prophet, og chef i et ‘forsikringsselskab’. Nimue var nær kommet i klemme med en ret shady aftale for at få informationer om Nyxalia, men blev reddet af de af hendes venner, som er mere velbevandrede i kriminelle metoder.

Teya Slaite

Havnemester i Port Balduran. Hun er ikke for fin til at tage imod bestikkelse, når man gerne vil kaste et blik på passagerlisterne på indkomne skibe.

Lieutenant Emilia Clarick

Løjtnant i The Flaming Fist. Kom heltene til undsætning, og hjalp dem det sidste stykke vej til Port Balduran. Imponeret over deres evne til at overleve vildnisset, gav hun dem et åbent tilbud om at opsøge hende, hvis de skulle få brug for arbejde.

Wilcome Brownlock

Lightfoot halfling dreng, 14 år. Søn af Pepin og Engelberga Brownlock. Passager på The Nymph. Overlevede forliset, og blev hjulpet til Port Balduran af vores helte.

Pepin Brownlock

Lightfoot halfling, 54 år. Gift med Engelberga og far til Wilcome. Snedker. Passager på The Nymph. Overlevede forliset, og blev hjulpet til Port Balduran af vores helte.

Engelberga Brownlock

Lightfoot halfling, 41 år. Gift med Pepin og mor til Wilcome. Passager på The Nymph. Overlevede forliset, og blev hjulpet til Port Balduran af vores helte.

Ellena Rocke

Menneske, 25 år. Gift med Blake Rocke og mor til Hayden Rocke. Hun er gravid. Passager på The Nymph. Overlevede forliset, og blev hjulpet til Port Balduran af vores helte.

Hayden Rocke

Menneske, 2 år. Søn af Ellena og Blake Rocke. Passager på The Nymph. Overlevede forliset, og blev hjulpet til Port Balduran af vores helte.

Kaptajn Hiortre Horison

Bakkedværg, 216 år. Kaptajn ombord på The Nymph.

Bastey May

Halfling, 42 år. Kok ombord på The Nymph. Hun er en sej dame, som godt selv kan bære de tunge kasser ned i kabyssen, som hun styrer med kyndig og kærlig hånd. Hun gør en ære ud af, at alle har det godt og får nok at spise.

Master Gannara

Menneske, 67 år. Kvartermester ombord på The Nymph.

Lanna Peltoon

Menneske, 27 år. First mate ombord på The Nymph.

Felearn Faven

Vildelver, 330 år gammel. Vagt ombord på The Nymph

Alfie Graham aka Scary Cleric

Ukendt race og alder. Muligvis cleric.

%d bloggers like this: