Karaktererne

VI

Warforged construct paladin. Craft: smed

Vi graver VI op i afsnit 31 sæson 2. VI har ligget begravet i ørkenen i tusindvis af år, og er fra en tid, hvor ørkenen var en jungle, og det herskende folk var lizzardfolk. VI er én af 8 af sin slags, bygget til at beskytte et tempel, men er nu nok den eneste tilbage. VI har et meget veljusteret moralsk kompas, og har meget svært ved at forstå logikken hos sine noget mere kaotiske rejsefæller. Med lidt held kan de påvirkes positivt 🙂

Spilles af Morten Waage Jørgensen

Flin

Faun barde. Craft: vind- og blæseinstrumenter

Flin kommer fra The Feywild. Han er en dygtig musiker, og tager på eventyr til Faerun i håbet om at finde stof til store kvad og ballader, som kan røre selve elverkongens hjerte. Skæbnen, vinden eller tilfældet fører ham om bord på The Nymph med kurs mod Anchorome.

Flin har lavet Blinkarangen til Roraqx, og har en forkærlighed for at blive venner med dyr. Indtil videre giftslangen Slinky og ildbillen Blaze. Forsøget på at tæmme en manticore gik ikke helt så godt, men på nuværende tidspunkt bærer han rundt på et hippogrif-æg…

Spilles af Stefan Thines Lindstam

Nimue

Højelver ranger. Craft: pile og fælder

Nimue stammer fra en fornem elverfamilie i Sildëyuir i The Feywild. Lokket af spændende historier og sange om Faerun, stak hun af hjemmefra for selv at opleve eventyr, og vendte senere gravid hjem. Hendes forældre var chokerede, da barnet der blev født viste sig at være både halvmenneske og farvet. De skaffede barnet af vejen, og fortalte Nimue, at det var dødfødt. I 20 år trak Nimue sig fra alle sociale pligter, trænede som ranger i The Feywild’s vildnis, indtil rygtet nåede hende, at hendes datter levede. Hun forlod straks sit hjem for at lede efter hende, og sporet fører hende til Anchorome.

Det er nu klart, at Nimues datter, Nyxalia, er draget igennem en portal og nu opholder sig hos (eller er fanget af eller måske endda ædt af…!?) orkerne på den anden side af bjergene i Anchorome. Det har ikke gjort Nimue mindre opsat på at finde hende!

Roraqx har lavet en tatovering på Nimues arm, som dels gør hende bedre til at ramme plet med sin bue, dels med jævne mellemrum udløser sære magiske effekter, som fx at gøre hende til en enhjørning – til Nimues udelte begejstring!

Spilles af Louise Greiner (illustration af Mads Petersen / MassivePetroleum)

Mazzakeen

Tabaxi Monk. Craft : Kartografi

“Én blev efterladt i en skov. Én var alene. Én blev fundet. Én fik navnet Mazzakeen. Mazzakeen blev opdraget af Mester. Mester var som far for Mazzakeen. Mester var alene i skoven af Chult, hvor Mazzakeen var fundet. Hvorfor Mazzakeen var efterladt til at dø, ved Mazzakeen ikke. Mester lærte Mazzakeen alt hvad Mazzakeen ved: At finde indre ro og kraft. At kende ens nervepunkter for at helbrede én og for at påføre mest skade. Mester siger “Helbred dine allierede, slå hårdt ned på dine fjender”.
Mazzakeen elsker at tegne. Mazzakeen er god til at tegne. Mazzakeen synes mester træner Mazzakeen hårdt. Men Mazzakeen bruger sine evner til at tegne og meditere for at slappe af, efter én har trænet hele dagen. Mazzakeen holder alt hvad mester har lært tæt ved sit hjerte. Mazzakeen er på sin egne rejse nu. Mazzakeen skal ud a finde og tegne verden. Ud at blive ét med sit KI og vokse så en kan blive mægtig ligesom Mester.”

Mazzakeen har i et dramatisk øjeblik brækket sin maske i tre stykker og givet dem til henholdsvis Flin, Nimue og Roraqx, med anmodningen om at give stykket tilbage, når de finder ham værdige til det.

Spilles af John Árnason

Cahul

Tortle druid. Craft: stjernetydning

Vi møder Cahul først gang i afsnit 13 i sæson 2, umiddelbart efter vi har sagt farvel til Roraqx. Han er på vej over bjergene på vej mod noget varmere, og slutter sig til vores venner. Han er i Anchorome for at afklare om hans teori om at den skæbne, som ligger i stjernerne, ændres, når man rejser langt væk fra sit udgangspunkt.

Spilles af Morten Waage Jørgensen

Roraqx

Lizardfolk barbarian. Craft: tatoveringer.

Roraqx forlod sin stamme Vhitaari (drakonisk for udtørret flodbred), da han begyndte at føle sig fremmedgjort fra sin stamme. Efter mange ugers søgen endte han i Baldur’s Gate, hvor en menneske-troldmand ved navn Helebran tog ham ind. Helebran indlogerede Roraqx i undergrunden af Baldurs Gate hvor Roraqx tjente penge som både lejesvend og tatovør. Men efter et års tid begyndte racismen rettet mod Roraqx at nage ham, så endnu engang rev han sine rødder op og søgte mod nye vidder for at finde en stamme, hvor han kunne høre til.

Nu (ved starten på 2. sæson) er det vist klart, at Roraqx HAR fundet sin nye stamme 🙂 Nemlig Flin, Nimue, Mazzakeen og Khilvin.

Roraqx har fået et sejt våben af Flin, nemlig Blinkarangen, som er magisk.

Spillet af Bastian Sand Mørkeberg

Kilvhin

Halvelver rogue. Craft: alkymi

Kilvhin vokser op hos sin mor i Shadowdale – hans elverfar er ukendt. Han bliver på tragisk vis bliver skilt fra sin mor som stor dreng, og solgt til et tyve-guild. Samme guild har nu sendt ham på mission til Anchorome for at finde en person, som er stukket af.

Khilvin forlader på et tidspunkt sine venner for at følge et spor. Han vender tilbage i starten af sæson 2. Den person han leder efter er en god ven, Varus, som lader til at være faldet i dårligt selskab.

Spillet af Kjartan Johansen

Portrætterne (undtagen Nimues) er genereret på HeroMachine 3

%d bloggers like this: