Karakterer

Roraqx

Lizardfolk barbarian. Craft: tatoveringer.

Roraqx forlod sin stamme Vhitaari (drakonisk for udtørret flodbred), da han begyndte at føle sig fremmedgjort fra sin stamme. Efter mange ugers søgen endte han i Baldur’s Gate, hvor en menneske-troldmand ved navn Helebran tog ham ind. Helebran indlogerede Roraqx i undergrunden af Baldurs Gate hvor Roraqx tjente penge som både lejesvend og tatovør. Men efter et års tid begyndte racismen rettet mod Roraqx at nage ham, så endnu engang rev han sine rødder op og søgte mod nye vidder for at finde en stamme, hvor han kunne høre til.

Spillet af Bastian Sand Mørkeberg

Flin

Faun barde. Craft: vind- og blæseinstrumenter

Flin kommer fra The Feywild. Han er en dygtig musiker, og tager på eventyr til Faerun i håbet om at finde stof til store kvad og ballader, som kan røre selve elverkongens hjerte. Skæbnen, vinden eller tilfældet fører ham om bord på The Nymph med kurs mod Anchorome.

Spillet af Stefan Thines Lindstam

Nimue

Højelver ranger. Craft: pile og fælder

Nimue stammer fra en fornem elverfamilie i Sildëyuir i The Feywild. Lokket af spændende historier og sange om Faerun, stak hun af hjemmefra for selv at opleve eventyr, og vendte senere gravid hjem. Hendes forældre var chokerede, da barnet der blev født viste sig at være både halvmenneske og farvet. De skaffede barnet af vejen, og fortalte Nimue, at det var dødfødt. I 20 år trak Nimue sig fra alle sociale pligter, trænede som ranger i The Feywild’s vildnis, indtil rygtet nåede hende, at hendes datter levede. Hun forlod straks sit hjem for at lede efter hende, og sporet fører hende til Anchorome.

Spillet af Louise Greiner (illustration af Mads Petersen / MassivePetroleum)

Kilvhin

Halvelver rogue. Craft: alkymi

Kilvhin vokser op hos sin mor i Shadowdale – hans elverfar er ukendt. Han bliver på tragisk vis bliver skilt fra sin mor som stor dreng, og solgt til et tyve-guild. Samme guild har nu sendt ham på mission til Anchorome for at finde en person, som er stukket af.

Spillet af Kjartan Johansen

Mazzakeen

Tabaxi Monk. Craft : Kartografi

“Én blev efterladt i en skov. Én var alene. Én blev fundet. Én fik navnet Mazzakeen. Mazzakeen blev opdraget af Mester. Mester var som far for Mazzakeen. Mester var alene i skoven af Chult, hvor Mazzakeen var fundet. Hvorfor Mazzakeen var efterladt til at dø, ved Mazzakeen ikke. Mester lærte Mazzakeen alt hvad Mazzakeen ved: At finde indre ro og kraft. At kende ens nervepunkter for at helbrede én og for at påføre mest skade. Mester siger “Helbred dine allierede, slå hårdt ned på dine fjender”.
Mazzakeen elsker at tegne. Mazzakeen er god til at tegne. Mazzakeen synes mester træner Mazzakeen hårdt. Men Mazzakeen bruger sine evner til at tegne og meditere for at slappe af, efter én har trænet hele dagen. Mazzakeen holder alt hvad mester har lært tæt ved sit hjerte. Mazzakeen er på sin egne rejse nu. Mazzakeen skal ud a finde og tegne verden. Ud at blive ét med sit KI og vokse så en kan blive mægtig ligesom Mester.”

Spillet af John Árnason

Portrætterne (undtagen Nimue) er genereret på HeroMachine 3

%d bloggers like this: