Mellemspil – hvori Flin og Nimue skriver et brev

Heltene sidder i kroen i Silverhome og kommer sig ovenpå morgenens kamp mod kæmperne. Nimue sidder med diplomattasken og ser tænksom ud. Hun har sat sig ved siden af Flin, og skæver lidt til ham.

Nimue: ‘Du Flin? Vil du hjælpe mig med at formulere et brev til orkerne, som kan… øhm… opveje det lidt uheldigt formulerede brev jeg sendte tidligere? Jeg tror, at du og jeg er de af os, der bedst kan finde ud af, hvad der skal stå og hvordan det skal formuleres, men eftersom vores planer tit har bedst af at… at blive superviseret… så skal vi nok lige vende det med de andre, inden vi sender det’.

Flin: “Ja meget gerne! Min gamle diplomati-lærer talte om, at det vigtigste var først at oprette en god kontakt og at finde fælles værdier. Derefter kan man prøve at arbejde hen imod det man egentligt søger. Så lad os bare starte med at introducere os og snakke om noget de ville have interesse i at svare på”.

Nimue ser lidt flov ud “Jeg pjækkede nok lidt rigeligt fra diplomati-lektionerne, så det er godt, at du hørte efter! Introducerer vi os bare som vi er? Altså Flin og Nimue og de andre? Det er sikkert dårlig stil at lyve, når man gerne vil opnå en god kontakt…?”

Flin: “Ja, jeg tænker, at vi godt kan gøre det. Måske holde os til fornavne og med en lille ændring, så vi ikke er for nemme at opspore med magi. Jeg kalder mig Flint, det vil maksimal blive tolket som en skrivefejl. Jeg tænker, at vi introducerer os og spørger hvem vi snakker med og om der er andet de ønsker, udover introduktionen som de bad om.”

Nimue: “De spørger jo om hvad vi laver i Dar Idgard. Vi bør nok give dem et svar på det, hvis vi ikke skal gøre dem vrede. Og jeg tænker, at lige der bør vi måske nok lyve lidt. Evt sige, at vi ikke ved hvad Dar Idgard er, men at nogle eventyrere havde tasken med tilbage fra øen?”

Flin: “Det har du helt ret i. Og er faktisk en god ide sådan. Det giver færrest mulige forklaringsproblemer. “

Nimue: “Men Flin, hvad med Nyxalia? Venter vi med det? Til vi har etableret en god forbindelse?”

Flin nikker: “Vi venter med det. Vi vil gerne have noget at tilbyde inden vi kommer med krav”

Nimue: “Nå ja, det sagde du jo før : først etablere en akkord, og så til det vigtige” Hun rynker brynene. Så sætter hun sig til at skrive, strege ud og tilføje, indtil hun sidder med en færdig kladde.

Nimue: “Hvad med det her? Som et udkast? Jeg har kun nævnt os, for at holde det simpelt. Og så skal man aldrig afsløre sit egentlige antal til sine fjender”

Hun læser højt :

“Til den ærede modtager af dette brev. 
Vi, Flint og Nimua, er rejst her til Anchorome fra den anden side af havet. Vi ønsker at etablere diplomatiske relationer med de civiliserede folkeslag her. Vi er ubekendte med dette ‘Dar Idgard’, som I nævner i jeres forrige besked. Tasken, hvorigennem vi kommunikerer, kom os i hænde, da en eventyrer som den eneste vendte tilbage fra en lille ø ud for Anchoromes kyst. Det selskab, som han var rejst derud med, omkom alle på øen. 
Må vi spørge, hvem vi kommunikerer med? Og om der er noget, vi kan hjælpe med? 
Ærbødigst Flint og Nimua de Fey”

Flin: “Nimua de Fey? Lyder flot! Hehe, godt brev”

Nimue: “Du må hellere skrive det. De har set min skrift før”

Flin: “Mit orchis er ikke så stærkt, men skal nok skrive”

Nimue: “Du kan skrive af efter min kladde”

Nimue kigger ham over skulderen, mens han skriver, og kommer med rettelser, hvis det er nødvendigt.

Nimue: “Så skal vi bare have de andre til at godkende det” Hun smiler skævt til Flin “Vi er altså ikke helt dårlige til det med planer”

Flin: “Hehe, det hjælper på det.’

Offentliggjort af Den tatoverede børnebibliotekar

Bibliofil rollespiller, Æventyrer, lystløgner, mor og zeppelinerstyrmand. Jeg har knytnæverne resolut plantet i siden og med en kappe, der blafrer i vinden

One thought on “Mellemspil – hvori Flin og Nimue skriver et brev

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: