Crafting

Vi bruger crafting i Turen går til Anchorome. Hver af karaktererne har en craft tilknyttet: Roraqx (tatoveringer), Nimue (pile og fælder), Flin (vind- og blæseinstrumenter), Khilvin (alkymi) og Mazzakeen (kartografi og tegninger). Karaktererne har i dagligdagen craftet til husbehov, men af og til bliver der skabt noget spektakulært – og magisk.

Blinkarang

Crafter: Flin
Modtager: Roraqx
DC 30
Uncommon
1 major boon: Blinkarangen blinker tilbage til Roraqx’ hånd, når han har kastet den.
Skabt i sæson 1, afsnit 12

Blinkarangen blev lavet af næb fra øksehovedfuglene, som vi mødte i afsnit 8. Flin ofrede sin meget populære blinkegernsang på at skabe blinkarangen.

Egenskaber:
Blinkarangen bruges både som slag- og kastevåben. Den kan to gange i døgnet udløse en blinkeffekt (misty step), hvor Roraqx kan dukke op, hvor blinkarangen er, efter han har kastet den.

Feywild Portal Tatoo

Crafter: Roraqx
Modtager: Nimue
DC 30
Uncommon
1 major boon: Tatoveringen føles altid lun lige meget, hvor koldt det bliver
1 minor flaw: Alle dyrene i tatoveringen er skeløjede 😀
Skabt i sæson 2, afsnit 3

Roraqx har længe studeret Nimues højre arm og hånd, og udtænker idéen til en tatovering, der kan forbedre hendes bueskydning. Roraqx bruger feywild svampe fra kaoshulen i afsnit 24 i blækket for at skabe tatoveringen.

Egenskaber:
Tatoveringen gør, at Nimues bueskydningsangreb er magiske. Der er critical hit på 19-20. Ved crit rulles på en tabel for effekter udover skaden hun giver. Eftersom Louise ret ofte critter på sine bueskydningsrul, har vi indtil videre set tatoveringen udløse følgende effekter:
– mosvækst over hele hendes krop med medfølgende små blomster, samt duften af violer (varer 1 minut)
– en voldsom masse sommerfugle, som svæver sammen og skaber en illusion af Nimue, mens hun selv dukker op i usynlig tilstand på et ledigt felt 10 fod væk. Usynligheden opfører, når hun angriber igen.
– Nimue bliver til en enhjørning i en runde!!!

Wildmagic Hexsong Arrow

Crafter: Nimue (med assistance fra Flin)
Modtager: Flin
DC 35
Rare
1 major boon: Pilen ignorerer halfcover
Skabt i sæson 2, afsnit 5

Flins hexblade kårde havde længe ikke virket efter hensigten, så Nimue og Flin fik idéen, at den i stedet burde være en pil (vi blev måske inspireret af Yondus pil i filmen Guardians of the Galaxy :-)). Flin og Nimue arbejder sammen om at lave pilen. Flin ofrer sin kårde, og kaoskrystallen som vi fandt i sæson 1 afsnit 24 bliver brugt som energy source. Det gør den stærkt kaotisk.

Egenskaber:
+2 pil
Hexsong: pilen er styret af Flin’s magiske sang, og kan ramme flere mål i samme runde. Antallet af mål øges med levels.
Carrier of curses: Flin kan lægge curses og hexes i pilen, som påvirker det ramte mål.

Heartseeker arrow

Crafter: Nimue (med assistance fra Flin)
DC 35
Wonderous item, rare
1 minor flaw: drypper blod ved brug (så Nimue bliver nasset…)
1 major boon: Ignorerer cover på mål, som er markeret med hunters mark, også når de er løbet om hjørner eller er blevet usynlige
Skabt i sæson 2, afsnit 17

Efter en kamp hvor Nimues pile gentagne gange fejlede deres mål, og Mazzakeen kom voldsomt til skade, fordi kampen trak ud, besluttede Nimue, at hun ville lave en pil, som havde større chance for at ramme. Hun bruger én af de pile, som de finder i maven på monstret, de kæmpede imod, og sætter styrefjer på fra en peryton (som notorisk spiser hjerter), og ofrer desuden den ring hun engang fik af Nyxalias far – ham som knuste hendes hjerte dengang.

Egenskaber:
Pilen afskydes altid med advantage
Ved et critical hit giver pilen 3 dobbelt skade i stedet for dobbelt skade

Green Dragon Horn of Ki Blasting

Crafter: Flin (med hjælp fra Nimue)
Modtager: Mazzakeen
DC 35
Wonderous item, Rare
Major flaw og major boon: slås sammen til at gøre folk inden for området døve
Skabt i sæson 2, afsnit 17

Alle mener, at Mazzakeen har brug for noget afstandsfirepower, og Flin får ideen til at bruge hornet fra den grønne teenagedrage vi nedlagde i bjergene til at lave et horn til ham.

Egenskaber:
Mazzakeen kan bruge et attack på at blæse i hornet, som kan høres 300 ft væk. Ki-kraften laver en 5 fod bred og 30 fod cone – enhver inden for området skal lave et dexterity save mod Mazzakeens Ki save DC for at undgå at tage fuld skade (force damage). Et klaret save giver halv skade. Hornet kan bruges samme antal gange som Mazzakeens proficiency bonus pr long rest. Er genopladet efter long rest.

Offentliggjort af Den tatoverede børnebibliotekar

Bibliofil rollespiller, Æventyrer, lystløgner, mor og zeppelinerstyrmand. Jeg har knytnæverne resolut plantet i siden og med en kappe, der blafrer i vinden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: