Velkommen om bord – afsnit 1

Du er lige kommet om bord på ”The Nymph”. Du kan stadig mærke frokosten i din mave. Bag dig ligger den travle havn i Baldur’s Gate med sin larm og råb. Det er overskyet. En kold vind kommer ind fra havet, og du kan smage saltvandet i luften.

Skibet er fyldt med aktivitet. Sømænd er i gang med at klargøre sejl og bære kasser og tønder ned i lastrummet. Dækket er fyldt med forskellige folk, og du giver dig til at kigge lidt på dem.

Tættest på forkastellet ser du en mand i stor rustning med sølvfarvet hår, du kan ikke se hans ansigt, da han kigger ned mod jorden og mumler, måske beder han?

Lige bag ved ham står 2 menneske mænd og snakker lavmælt, men intenst sammen. De har dyrt tøj på og har formentlig mange penge.

Tæt på dem står et mærkeligt væsen med en underkrop som en ged, en nøgen overkrop som en mand, og to lange horn. Han prøver hårdt at se ud som om han ikke lytter efter hvad de to mænd snakker om.

Ved bagbord står en halvelver mand, nonchalant lænet op af rælingen. Han har læder rustning på, og du synes, at du kan ane en lang kniv. Du får flere gange følelsen af, at han kigger på dig, men hver gang du ser derover, er hans blik et andet sted.

Længere tilbage på skibet står der en familie af halflings og snakker med en tiefling. Tieflingen har en lut hængende på ryggen, og han fortæller med store armbevægelser om et eller andet med en drage og en ungmø.

Forrest ved styrbord står der en dværgemand og en dværgekvinde. De lader ikke rigtigt til at ænse noget af det der foregår omkring dem, men har mest travlt med at kysse og kigge hinanden dybt ind i øjnene.

Tæt ved dem står en elverkvinde med sølvfarvet hår og meget bleg hud. Hun bærer praktisk tøj og bærer en bue og et pilekogger på ryggen. Hun kigger lidt skeptisk mod de 2 dværge og vender sig så den anden vej hvor der står et ungt smukt menneskepar, hvor kvinden har en lille dreng på armen. Den lille dreng stirrer med store bange øjne hen mod en stor mørk skikkelse, der prøver at skjule sig under trappen til bagkastellet bagerst på dækket, når du kigger godt efter, kan du ane et reptilt ansigt.

Lænet op ad masten står hvad der bedst kan beskrives som en stor oprejst skildpadde. Han (eller hun?) står med lukkede øjne og ser ud til at sove.

Du hører noget larm fra langangsplanken, da en ung menneskekvinde i en fint dekoreret rustning kommer løbende ind på skibet. Hun stiller sig foroverbøjet, og hiver efter vejret.

”OHØJ ALLE SAMMEN” hører du fra toppen af forkastellet. Du kigger op og ser en skaldet dværg med langt rødligt skæg. ”DET SER UD TIL, AT VI ER VED AT VÆRE KLAR TIL AFGANG. JEG ER KAPTAJN HORISON, VELKOMMEN PÅ THE NYMPH!”

Se første afsnit af Turen går til Anchorome her

Offentliggjort af Den tatoverede børnebibliotekar

Bibliofil rollespiller, Æventyrer, lystløgner, mor og zeppelinerstyrmand. Jeg har knytnæverne resolut plantet i siden og med en kappe, der blafrer i vinden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: